20 år

Så, då har man fyllt år en tjugonde gång.
Firade mig lite redan i fredags med tjejerna. Mia, Johanna och Nicole överaskade mig med balonger direkt när jag klev innanför dörren till Mias lägenhet.
  Sedan lagade Johanna och Mia en supergod pastasås med kyckling, soltorkade tomater och en massa annat smarrigt i. Lyxx!
Efter en trevlig middag fick jag även en jättegullig presint, ett rosetthalsband, ett fins kort och även en cupcake med ett ljus i mitten :) jättefint av dem!





I måndags, när jag hade min födelsedag, blev jag väckt med sång, presenter och tårta på sängen av familjen :)


Lite av presenterna jag fått :)

Halsbandet jag fick av tjejerna, supergulligt!

En söt chokladask

presentkort på HM - Myyycket användbart!

En box med kräm, svål, peeling och ansiktsmask



slutet på ännu en vecka

Sitter i sängen med datorn och en kopp varm choklad. Var barnvakt ikväll, gillar det. Barnen är så lätta att få isäng, och efter det är det så lugn och skönt i huset.
   Det har varit ännu en underbart härlig dag. Sedan i lördags har det varit strålande väder och även väldigt varmt. Jag har hittat några riktigt underbara platser utmed Rheinfloden, där man sällan möter några andra människor. Det är långt ifrån stadens rörelser, ja det känns som att jag befinner mig flera mil från Düsseldorf. Satte mig vid stranden och solade. En bit bort var det två hundar som rusade ner i vattnet för att svalka sig. Vill så gärna visa hur fantastiskt vacker det är, men är rädd att det inte går att fånga på bild. Det är lixom inte barna njutning för ögonen. Ljudet är så anorlunda, man hör bara vattnet skvalpa mot stenarna och lukten.. påminner om sommaren.

Imorgon är det fredag. Kan knappast fatta att det gått ännu en vecka! Hela mars har bara rusat iväg. Blir en bra dag imorgon. På kvällen ska jag träffa Mia och Johanna. Vi ska ha myskväll hemma hos Mia och laga god mat och ha det supertrevligt.

Är faktiskt min sista helg som tonåring.. hehe. Men blir väll mer firande lite senare, när jag kommer hem över påsken. För nu är biljetterna äntligen bokade! Kommer hem skärtorsdagen och åker hem onsdagen därpå. Skönt att ha det att se fram emot :)  

Picknick!

I söndags packade jag och Johanna ner varsin handduk, lite gott att mumsa på och lite tidningar. Sedan gick vi ner till floden, fast inte i altstadt, utan lite mer i närheten av där jag bor. Sedan satte vi oss under ett träd i ungefär fyra timmar. Inte helt fel! Tror minsan vi fick lite färg i ansiktet också :)



Det är vår

Det har varit en riktigt bra helg. Ute med vännerna i fredags och både idag och gårdagen har spenderats med Johanna. Vi har bara njutit vid våran underbara flod Rhein. Solen har skinit och det har varit uuuuuuuuuunderbart!

Igår satt vi i Altstadt



Lugg och slingor

Efter mycket velande hit och dit om hur jag skulle göra med håret, blev det tillslut en kompromiss! Ena stunden var jag sugen på att göra håret blont, i nästa stund brunt. Nu blev det slingor i både blont och brunt! Att jag vill spara ut håret var jag säker på, men ändå ville jag klippa någe anorlunda.. så det blev lugg.. kommer nog ångra mig tusen gånger, eftersom det kommer innebära en del arbete, med mitt rätt så lockiga hår :P men det finns ju hårspännen att ta till!

så här blev i alla fall resultatet, och själv blev jag nöjd :)




Karneval, del 2 - Köln

I lördags var jag förnuftig nog att lämna kameran hemma. Bilderna från den dagen är tagna av Johanna!  
Först sågs vi hemma hos Nicole och fixade iordning oss.
Nicole hjälpte mig att måla trekanter

I väntan på tunnelbanan högg vi in på lite sushi. Slutade med att Johannas hjärna brann upp

På tåget påväg mot Köln. Posar lite inför kameran och har ingen aning om vad som kommer hända..


någonstans i köln i någons lägenhet...

Greg och Annika väntar på paraden
 
paraden tågar förbi med trummor och allt möjligt





Sedan lyckades vi tappa bort varandra, men alla kom iaf hem till slut :)

Karneval

Då var karneval så gott som över. Rätt många intensiva dagar i rad, men nu är det tillbaka till vardagen igen.. Känns lite trist, men samtidigt känns det som att det börjar räcka :P

Hela Karneval grejen startade i torsdag, Altweiberdonnerstag, kl 11:11 vid rådhuset. Då var jag på stan med vännerna hela dagen, tills det var dags att hämta barnen.

I fredags var det en lite lugnare dag, men i lördags åkte vi och firade i Köln. Söndag och måndag var vi i altstadt på dagarna, men det blev ett par lugna kvällar.

Vi har haft grym tur med vädret! Underbart :) Och familjen var bortresta till Paris mellan fredag och måndag, så det har varit lugnt här hemma också! Men nu är det somsagt slut på det roliga, iaf för denna gång!

Nu kommer jag jobba som vanligt resten av veckan, MEN PÅ FREDAG KOMMER MIN FAMILJ HIT!!! :D :D :D

Här är lite bilder från Altweiberdonnerstad (torsdagen)

Invigningen vid rådhuset

Ilse och Anna

Alicia och Jokern

Snövit och dvärg

Greg, Annika, Nicole och Johanna

Altstadt i sitt finast skick



RSS 2.0